Philips Respironics Bipap A40

BiPAP A40 dizajniran je tako da kombinuje jednostavnost upotrebe i udobnost sa tehnološkim inovacijama koje se prilagođavaju stanju pacijenta radi pružanja poboljšane terapije. AVAPS-AE potpuno automatski režim ventilacije, podržava dugoročnu terapijsku usklađenost.


Philips Respironics Bipap ST

Philips Respironics BiPAP S / T je neinvazivni ventilator. Posjeduje dva mehanizma za aktiviranje terapije. Bi-Flex tehnologija poboljšava udobnost pacijenta. Tehnologija Auto-Track omogućava optimalnu sinhronizaciju pacijenta sa ventilatorom, prepoznaje i kompezuje curenje, i automatski podešava pragove promjenljivog okidača i ciklusa.


Philips Respironics AutoCPAP

Jedan od najboljih aparata na svijetu za terapiju Slip Apnee. Najnoviji dodatak DreamStation liniji, DreamStation Auto CPAP se razlikuje od ostalih DreamStation modela sa svojom funkcijom automatskog podešavanja. Tokom noći, DreamStation Auto CPAP se automatski prilagođava optimalnom pritisku koji se zasniva na vašem disanju tokom čitave noći, za razliku od držanja samo jedne postavke pritiska kao što je kod fiksnih mašina.


Mehanički insuflator - eksuflator CoughAssist E70

Philips respironics CoughAssist E70 je uređaj koji simulira kašalj tako što stvara pozitivan pritisak prilikom prilikom udisaja, a zatim naglo promijeni pritisak u negativan što omogućava korisniku da izbaci sekret prirodnim putem.

Može se koristiti u automoatskom ili manuelnom načinu rada, putem maske ili se može spojiti na kanilu ili tubus. Uredjaj je lako prenosiv, težine manje od 4 kg. Opremljen je digitalnim ekranom što pojednostavljuje korišćenje.


EVERFLO koncentrator kiseonika

EverFlo koncentrator kiseonika proizvođača Philips Respironics je stacionarni koncentrator dimenzija 58.4 cm x 38.1 cm x 24.1 cm. Jedan je od najtiših i energetski najučinkovitijih koncentratora kiseonika.

Dizajniran je za jednostavnu i bezopasnu upotrebu.


Philips Respironics Trilogy 100 i Trilogy 202

Philips Respironics Trilogy 100 (kućni) i Trilogy 202 (bolnički) su ventilatori za volumen i pritiskom kontrolisanu ventilaciju. Mogu se koristiti na invazivan i neinvezivan način i podržavaju aktivni i pasivni sistem ventiliranja. Razlikiju se po načinu aplikovanja kiseonika.

Ventilatori sadrže unutrašnju bateriju (3 sata rada) i dodatnu bateriju (3 sata rada) a teški su svega 5.6 kg. Aparati imaju mogućnost čuvanja podataka koji se mogu koristiti u dijagnostici i procjeni zdravstvenog stanja pacijenta. Sadrže Auto – Track algoritam koji omogućava lakšu sinhronizaciju između pacijenata i aparata.