ComfortGel plava

ComfortGel plava maska unaprijeđena je posebnim plavim gelom koji pruža visok stepen stabilnosti, tanja je i lakša nego dosadašnje verzije. Čeoni jastučić je udoban i lako se adaptira pacijentu. Ne sadrži latex a silikonski umetak je mobilan i jednostavan za održavanje. Posebno dizajnirana traka i specijalizovani port omogućavaju usmjeravanje i nečujno ispuštanje vazduha.

 


Pico maska

Ova respiratorna maska je jednostavna za korišćenje, prilagodljiva i omogućava nesmetano čitanje ili gledanje televizije. Dolazi u tri različite veličine: S/M, L i XL i jedna je od vodećih preporučenih maski visokog kvaliteta.


DreamWear maska

DreamWear maska sa mekanim, fleksibilnim jastučićem i trakama omogućava veliku mobilnost glave pacijenta. Minimalni kontakt jastučića ne ostavlja crvene tragove ili iraticije na licu i ne ometa san i poziciju pacijenta. Dizajn maske omogućava lako mijenjanje jastučića po izboru, pri tom ne mijenjajući samu masku.


Amara View

Ono sto AmaraView masku čini specifičnom je izuzetno mala površina koju pokriva što pacijentu omogućava veću preglednost, nesmetano nošenje naočara i obavljanja različitih aktivnosti. Ova maska ne posjeduje velike jastučiće niti dodatne nastavke oko glave i očiju, udobna je i jednostavna za upotrebu.


Amara maska

Za razliku od vec postojecih maski za lice, inovativni dizajn Amara maske cini je jednostavnijom, prakticnijom i udobnijom varijantom. Nastavci od gela I silikona se nježno naslanjaju na površinu lica i sa lakoćom se adaptiraju njegovim konturama. Amara maska je mala, lagana i laka za održavanje. Nastavci se mogu odvojiti a silikonski mobilni fiksatori imaju mogućnost nekoliko različitih pozicija sto omogućava lako prijanjanje i spriječavanje ispuštanja vazduha oko maske.