Philips ClearVue 350 Ultrasound System

Elegantan dizajn, napredna tehnologija i jednostavnost korišćenja – sve to dolazi u Philips ClearVue liniji
ultrazvuka.

Korišćenjem nove Active Array tehnologije proizvodnje slike elektronski dijelovi zaduženi za proizvodnju slike premješteni su u sondu što omogućuje superiorne performanse uređaja. Digital Broadband Beamforming tehnologija omogućuje korišćenje širokog ultrazvučnog spektra u cilju dobijanja što više informacija o ispitivanom tkivu.

U isto vrijeme, veličina platforme je smanjena što povećava mobilnost i modularnost sistema te jednostavnost korišćenja.

Korišćenjem inteligentnog dizajna i stalnim praćenjem potreba ljekara, Philips ClearVue 350 razvio je intuitivni korisničkiinterfejs koji omogućavadirektan pristup najčešće korišćenim funkcijama. Philips XRES tehnologija omogućava vrhunski kvalitet slike prilikom svih vrsta pregleda. Zahvaljujući nevjerovatnoj iSCAN tehnologiji, pritiskom na samo jedno dugme možete učiniti brzu optimizaciju uređaja, smanjujući tako vrijeme potrebno za pripremu uređaja za pregled.

Zakretni 17“ monitor omogućava izrazitu fleksibilnost ljekara prilikom izvođenja pregleda. S obzirom na kompaktnu veličinu, uređaj je pogodan za korišćenje u bolničkim sobama i manjim prostorima. Philips ClearVue 350 je energetski vrlo efikasan– smanjena je potrošnja električne energije i zagrijavanje uređaja i sonde.

Philips ClearVue 350 ultrazvučni uređaj koristi se za preglede trbušne šupljine, manjih parenhimskih organa, u pedijatriji, pregledima lokomotornog sustava, u urologiji, ginekologiji i akušerstvu, pregledima krvnih žila glave i vrata (transkranijski Doppler) te kardiologiji.

Vezani proizvodi:
 C9-4v – širokopojasna konveksna sonda
 L12-4 – širokopojasna sektorska linearna sonda
 C5-2 – širokopojasna zakrivljena sonda s Active Array tehnologijom
 S4-1 – širokopojasna sektorska sonda s Active Array tehnologijom